Aside

imageIk heb er het geduld niet voor,een heel stukje tikken via het toetsenbord van mijn telefoon! Mijn computer werkt hier niet in Greytown,dus dan maar even een foto…. Verder heeft Louie aangegeven dat hij heel graag de Lexus CT 200h wil hebben (‘Die,mama,die!’ Riep hij uit toen hij de advertentie in de krant zag). Geen idee waarom juist deze (man begon nog over zuinige motors e.d. maar zou verbaasd zijn indien zoon op de hoogte,op z’n zachtst gezegd),maar omdat ie zo braaf was dit jaar en gister vrijwillig broccoli heeft gegeten,zal moeder eens praten met de Sint (nog steeds dilemma:vieren we dat hier voor de kinderen of niet?). Voor een miniatuurversie dan hè,die in een schoen dan wel koffer past.

Lexus

Advertenties

»

  1. Jullie zijn zoooo ver weg, maar lijken zo dichtbij!! Heerlijk om die korte verhaaltjes te lezen! Ik kijk uit naar het volgende…

    Liefs, Karen & co

  2. Hi Caroline,
    We genieten van je berichtjes. Heel wat afwisseling daar en volop zomer zo te zien. We hoorden van je vader dat jullie een zomerhuisje hebt gevonden en er al in zitten. Ik schreef al eerder een reactie op je bericht met de Lexus, maar veronderstel dat er iets niet goed is gegaan met het verzenden, want ik kan hem niet terugvinden. tot hoors, groetjes Bert en Marjolijne .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s