Enjoying the view….

Afbeelding

Enjoying the view….

Advertenties

»

  1. Hoi Caroline,
    Veel dank voor de leuke foto’s die je ons gestuurd hebt. Het lijkt wel of jullie op vakantie zijn! Bert zegt dat de laatste uitzichtfoto vanaf Mount Victoria moet zijn. En wat een snoezige foto van Anna. Vandaag was je vader bij ons. We hebben heel lang gezellig gekletst en samen warm gegeten. Bert en hij zitten zich al te verkneukelen op hun reis naar jullie! Ik geloof dat de vluchten nu definitief uitgezocht zijn. Ze moeten nog bericht krijgen of er plaats is.
    succes met jullie zoektocht naar een huis. Hopelijk vinden jullie er gauw een. Veel groetjes en liefs uit het nu winterachtige (beetje nachtvorst en overdag maar 4° en bewolkt of mistig) Belgisch Limburg en tot hoors, Marjolijne, ook namens Bert

    • Hihi, je zegt dat mooi, ‘het lijkt alsof jullie op vakantie zijn’, het voelt tot nu toe wel zo hoor, maar Tom nu toch echt begonnen met werken, en dat gedoe met huizenzoeken, dat hoort blijkbaar toch wel bij die ‘emigratiestress’ 🙂 Ik ga er maar vanuit dat het goedkomt….evt gaan we verder van Wellington zitten en dan ergens een leuke plek aan het strand 🙂 Foto was idd Mount Victoria, niet een van mij trouwens, andere foto op berg is in de buurt van het Karori Wild Life Sanctuary. Mooie stad hoor, hier!
      Veel liefs!-sturen zonnestraal die kant op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s